Tom Luyckx

De wortels van LoSaTo:


Hey! Wat fijn dat je meer wil weten over LoSaTo. Welkom!
Ik ben Tom, zaakvoerder én uitvoerder. Graag stel ik mezelf even aan je voor aan de hand van enkele van mijn kernwaarden.


  • Familie: Opgegroeid in een familie zelfstandige bouwaannemers, kreeg ik van mijn ouders het creëren met mijn handen met de paplepel mee. Mijn broer, zussen en ik groeiden op met liefde voor elkaar en voor hard werken, liefst in open lucht. Ondertussen woon ik met mijn vrouw Sarah en zoontje Loewie in het huis dat ik samen met mijn ouders zelf heb gebouwd, in het bos in Schilde, dicht bij de natuur. Zo weet je meteen waar de naam LoSaTo vandaan komt ;-)
  •  Gedrevenheid: Op zoek naar een richting met jobzekerheid en vanuit mijn probleemoplossend denken, ging ik informatica studeren. Ik bouwde een succesvolle carrière op, maar bleef wat op mijn honger zitten omdat ik weinig tastbaar resultaat zag van mijn werk. Uiteindelijk volgde ik mijn hart en groene vingers en ging ik een bijscholing tot tuinaannemer volgen.
  •  Openheid: “What you see is what you get”. Ik ben een man met het hart op de tong, altijd mezelf en steeds bereid tot dialoog. Graag ontdek ik in een persoonlijk gesprek wat uw tuindromen zijn en stel ik u voor hoe LoSaTo deze kan uitwerken.
  •  Leven: Ik hou van het leven, van genieten met mijn vrienden en familie. Leven doe ik voluit, met oog voor detail en smaak voor lekkere en mooie dingen. Graag deel ik mijn expertise in het creëren van een tuinbeleving op maat, waar het heerlijk leven is, met respect voor de natuur en voorkeur voor duurzaamheid. LoSaTo, VOOR HET LEVEN IN JE TUIN.


Tekstontwerp "Letters by Aline" Aline Lecomte

Foto's by An Van de Wal "Lumiere Photography"

NEEM CONTACT OP